Get Adobe Flash player

Lankytojai

1678677
Šiandien
Vakar
Šį mėnesį
99
724
2126

Vaiku linija 1

Tevu linija

Lietuvai 100

Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijoje praeitais mokslo metais vykusioje respublikinėje konferencijoje „Vaiko sveika gyvensena šiandien – galimybės ir perspektyvos“ Radviliškio rajono Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos mokinės rengtas projektas įvertintas Pozityvumo nominacija ir šiais mokslo metais gautos dovanos iš Lietuvos Respublikos Seimo.

Į organizuotą virtualų renginį buvo atvykę mokiniai ir mokytojai iš įvairių Lietuvos švietimo įstaigų: Šiaulių rajono Kužių, Klaipėdos Litorinos, Plungės rajono Liepijų mokyklų; Šiaulių rajono Gruzdžių vaikų socializacijos centro; Vilniaus Emilijos Pliaterytės ir Maironio, Kauno Juozo Urbšio ir Kauno technologijos universiteto Vaižganto, Šiaulių Juventos, Gegužių, Medelyno, Salduvės, Klaipėdos Vyturio, Liudviko Stulpino, Verdenės , Simono Dacho, Vitės, Prano Mašioto ir Pakruojo Žemynos progimnazijų; Klaipėdos rajono Ketvergių, Prienų Revuonos ir Kretingalės pagrindinių mokyklų; Kazlų Rūdos Kazio Griniaus, Klaipėdos Aitvaro, Aukuro, Sendvario, Vytauto Didžiojo, Baltijos, Šilalės Simono Gaudėšiaus, Tauragės Šaltinio ir Radviliškio r. Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos.

Vykusioje konferencijoje dalyvius sveikino ir naujų idėjų linkėjo Klaipėdos miesto vicemeras Arvydas Cesiulis, Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Švietimo kokybės ir regioninės politikos departamento Regioninės politikos analizės skyriaus vyr. specialistė Lina Kantautienė, Lietuvos Respublikos Seimo nariai Ligita Girskienė ir profesorius Aurelijus Veryga, Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto Tarybos pirmininkė Lolita Rapolienė, bei Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijos direktorė Inga Bagdonienė. Konferencijos eigoje trijose sekcijose mokiniai pristatė pranešimus ir kiekvienoje sekcijoje juos vertino penki komisijos nariai, skirdami nominacijas ar padėkas už dalyvavimą.

Grinkiškio gimnazijos mokinė Miglė Šlivinskaitė skaitė pranešimą tema „Gerkime pieną“. Mokinės projektinis darbas sudomino ne tik jaunuolius iš įvairių šalies ugdymo įstaigų, bet ir komisijos narius, kurie Miglės darbui skyrė Pozityvumo nominaciją. Už šią nominaciją Lietuvos Respublikos Seimo narė Ligita Girskienė Grinkiškio gimnazijos mokinei ir ją ruošusiai mokytojai Silvai Morkūnienei skyrė atminimo dovanas.

Mes nuoširdžiai džiaugiamės ir dėkojame už įvertinimą, bei dovanas ir jau kuriame projektus šių mokslo metų konferencijai.

Miglė Šlivinskaitė ir Silva Morkūnienė

Grinkiškio gimnazijos mokinė ir mokytoja

12345678910

Pamokų laikas

 

  • 1 pamoka: 8.15 - 9.00
  • 2 pamoka: 9.10 - 9.55
  • 3 pamoka: 10.05 - 10.50
  • 4 pamoka: 11.10 - 11.55
  • 5 pamoka: 12.15 - 13.00
  • 6 pamoka: 13.10 - 13.55
  • 7 pamoka: 14.05 - 14.50

 

facebook4

patyciudezute

rsz kk projekto logo

rsz eu

Sveikatiada

olweus logo 2023 resize

LamaBPO

Sveikatos Tinklas